• Revalidatie en Behandeling

Revalidatie

Voor een deskundige behandeling, de juiste begeleiding en specifieke, persoonlijke zorg kunt u voortaan revalideren bij De MARQ.  Stichting  Elisabeth, Surplus en Avoord Zorg en Wonen hebben deze organisatie opgericht om geriatrische revalidatie op de verschillende plaatsen in de regio te kunnen blijven bieden, de kwaliteit verder te verhogen en vernieuwingen te realiseren.

Bij de MARQ staat uw persoonlijk leven centraal in het revalidatieproces. Samen met u én uw naasten wordt er door een team van specialisten zoals verzorgenden, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, logopedisten en artsen, gewerkt aan het realiseren van individuele revalidatiedoelstellingen. Alles is erop gericht dat u weer zo zelfstandig mogelijk kunt functioneren in uw eigen omgeving.

Revalidatie bij De MARQ is mogelijk op locaties in Breda, Zevenbergen en Etten-Leur. Ook voor poliklinische en ambulante geriatrische revalidatie bent u bij deze organisatie aan het juiste adres.

Kijk voor verdere informatie op www.deMARQ.nl of bel voor vragen maandag t/m vrijdag tussen 9.00 – 17.00 uur naar de klantenservice van De MARQ, telefoon 088 -17 10 000.

Contact

Voor meer informatie kunt u terecht bij het cliëntenservicebureau van Stichting Elisabeth:

 

 

Behandeling

De behandeling op de afdelingen is gericht op het zelfstandig functioneren. Om dat samen met u te realiseren, staat er een team klaar van verpleegkundigen, verzorgenden, specialisten ouderengeneeskunde/revalidatie, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, maatschappelijk werkers, psychologen en geestelijk verzorgers.

Klik hier voor meer informatie over deze diensten.

Behandelcentrum van het Zuiden

Elisabeth heeft een eigen behandelcentrum. Bij Elisabeth van het zuiden krijgt u de behandeling en begeleiding om zo snel mogelijk weer zelfstandig te zijn. Van het zuiden heeft op vrijwel elk gebied gespecialiseerde behandelaars die u graag en goed helpen. U kunt rekenen op de behandeling en begeleiding van fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, psychologen en specialisten ouderengeneeskunde. Als het nodig is, kunt u bepaalde behandelingen ook thuis krijgen.

kijk op www.vanhetzuiden.nl voor meer informatie.

Stichting Elisabeth
Correspondentie-adres
Postbus 90103
4800 RA Breda
t 076 527 62 27
f 076 527 62 04
e info@elisabethbreda.nlOnze zorg is
HKZ gecertificeerd