Elisabeth TV

Elisabeth Televisie is de huisomroep van Stichting Elisabeth. Wij maken al meer dan 30 jaar televisie voor bewoners, cliënten, personeel en vrijwilligers van Elisabeth.

Elke maand kunnen zij op het huiskanaal kijken naar ETV Matinee, onze maandelijkse talkshow vanaf de Markt op Elisabeth Centrum of één van de andere locaties van Elisabeth. De rest van de maand draait op het huiskanaal de ETV Carrousel met actuele reportages, het infokanaal en veel leuke muziek.

Natuurlijk zijn we er ook bij als er iets bijzonders valt te vieren. De optochten in Kielegat en Boemeldonck, het Spanjaardsgatconcert of de Nachtmis. Zomaar een paar voorbeelden van extra uitzendingen. Wij zijn erbij en doen verslag.

Onze uitzendingen worden doorlopend op het huiskanaal herhaald zodat de bewoners niets hoeven te missen. Diverse reportages staan ook online op ons eigen YouTube Kanaal en zijn altijd op elk moment te bekijken.

Elisabeth Televisie wordt gemaakt door een kleine maar enthousiaste groep vrijwilligers van verschillende leeftijden.

Elisabeth_TV_etv_SM_RGB

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Elisabeth Televisie? Misschien wilt u ons inhuren voor een beeldregistratie? Of wellicht wilt u, net als wij, aan de slag als vrijwilliger bij Elisabeth Televisie?
Dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaand mailadres.

 

> Email ons op:  etv@elisabethbreda.nl

Nieuws

ETV heeft in juli een mooie uitzending gehad vanaf Zorghotel Merlinde, deze uitzending wordt tot en met begin augustus herhaald.

Op 29 juli wordt een registratie gemaakt van de Country-avond op Elisabeth Centrum!

Elisabeth TV zit dus zeker niet stil in de zomermaanden!

Stichting Elisabeth
Correspondentie-adres
Postbus 90103
4800 RA Breda
t 076 208 28 00
f 076 527 62 04
e info@elisabethbreda.nldeBreedonk, Stichting Elisabeth en Surplus zijn gefuseerd.
De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Surplus. Door het bundelen van onze krachten en te investeren in samenwerking met andere professionals kunnen we nog meer betekenen voor de mensen in ons werkgebied. De informatie die u op deze website vindt, zal niet meer actueel gehouden worden.
Wij verwijzen u daarom graag naar de website van Surplus: http://www.surplusgroep.nl
Wilt u contact opnemen met onze klantenservice, bel dan het onderstaande nummer: 076 - 208 22 00
Voor overige vragen kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor van Surplus: 076 - 208 28 00
toggle