• Initiatief 'het ruilboek' groot succes in Ulvenhout

Op initiatief van activiteitenbegeleidster Will Schouwenaars, is vorig jaar op de Donk gestart met een leesgroep vanuit “Het Ruilboek”. “Het Ruilboek” is een gratis boekenservice waar je boeken kunt halen en brengen: ruilen dus.

Omdat de vrijwilligers van Het Ruilboek meer wilden gaan ondernemen, zijn zij begonnen met een leesgroep op de Donk, waar maandelijks enthousiast aan deelgenomen wordt.

Na een korte proefperiode bleek al snel dat de leesgroep enorm aansloeg op de Donk. Afgelopen maandag 6 februari werden deze vrijwilligers officieel welkom geheten en ingeschreven als vrijwilligers bij Stichting Elisabeth. De vrijwilligers zitten al vol idee├źn over de komende tijd rondom de leesgroep en andere activiteiten op de Donk. We heten hen van harte welkom!

Stichting Elisabeth
Correspondentie-adres
Postbus 90103
4800 RA Breda
t 076 208 28 00
f 076 527 62 04
e info@elisabethbreda.nldeBreedonk, Stichting Elisabeth en Surplus zijn gefuseerd.
De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Surplus. Door het bundelen van onze krachten en te investeren in samenwerking met andere professionals kunnen we nog meer betekenen voor de mensen in ons werkgebied. De informatie die u op deze website vindt, zal niet meer actueel gehouden worden.
Wij verwijzen u daarom graag naar de website van Surplus: http://www.surplusgroep.nl
Wilt u contact opnemen met onze klantenservice, bel dan het onderstaande nummer: 076 - 208 22 00
Voor overige vragen kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor van Surplus: 076 - 208 28 00
toggle