Op dinsdag 9 december openden voorzitter raad van bestuur Peter Smittenaar van Stichting Elisabeth en directeur bestuurder Gertjan Endedijk van Stichting Nieuwe Veste het Haal- en Brengpunt De Donk in Ulvenhout. Dit is het vierde haal- en brengpunt van de Bibliotheek Breda als onderdeel van Bibliotheek van de Toekomst.

Haal- en Brengpunt De Donk
Vooraf gereserveerde boeken en materialen kunnen vanaf nu opgehaald en weggebracht worden in Haal- en Brengpunt De Donk. Voorzitter Raad van Bestuur Peter Smittenaar van Stichting Elisabeth geeft aan: “De goede ervaringen met het haal- en brengpunt in Vuchterhage waren een opstap voor de realisatie in De Donk.” Het haal- en brengpunt is gevestigd aan de Slotlaan 15 en is dagelijks geopend van 09.00 tot 19.00 uur. “Ik ben blij dat in samenwerking met Stichting Elisabeth er een haal- en brengpunt in Ulvenhout gerealiseerd kan worden met ruime openingstijden. Een haal- en brengpunt is voor de Bibliotheek Breda namelijk een belangrijk onderdeel van onze nieuwe dienstverlening,” zegt Gertjan Endedijk.

Speciaal voor inwoners van Ulvenhout worden geen reserveringskosten gerekend bij een digitale reservering die wordt afgehaald bij het haal- en brengpunt. Ook is er een computer met internetverbinding beschikbaar en de vrijwilligers werkzaam bij Elisabeth-De Donk ondersteunen de bezoekers.

foto 1

Stichting Elisabeth
Correspondentie-adres
Postbus 90103
4800 RA Breda
t 076 208 28 00
f 076 527 62 04
e info@elisabethbreda.nldeBreedonk, Stichting Elisabeth en Surplus zijn gefuseerd.
De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Surplus. Door het bundelen van onze krachten en te investeren in samenwerking met andere professionals kunnen we nog meer betekenen voor de mensen in ons werkgebied. De informatie die u op deze website vindt, zal niet meer actueel gehouden worden.
Wij verwijzen u daarom graag naar de website van Surplus: http://www.surplusgroep.nl
Wilt u contact opnemen met onze klantenservice, bel dan het onderstaande nummer: 076 - 208 22 00
Voor overige vragen kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor van Surplus: 076 - 208 28 00
toggle