Stichting Elisabeth slaagt cum laude voor keurmerk Veiligvoedsel.nl

Stichting Elisabeth slaagt cum laude voor het keurmerk Veiligvoedsel.nl! Het Keurmerk staat in het teken van de HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) wet en regelgeving binnen het voedingsproces. In het kort betekent dit dat er zeer veel aandacht besteed wordt aan het serveren van veilig en hygi├źnisch eten en drinken.

Alle restaurants en de winkel van Stichting Elisabeth zijn met vlag en wimpel geslaagd voor de toetsing van het keurmerk Veiligvoedsel.nl. Hiermee scoort Stichting Elisabeth als zorgaanbieder de 1e plaats in Noord-Brabant!

Locatie Westerwiek heeft binnen Stichting Elisabeth met een 9.49 het hoogste punt behaald. Met dit cijfer komt Westerwiek zelfs de landelijke top 10 binnen. In februari 2018 wordt bekend gemaakt op welke plaats binnen de top 10  Westerwiek zal eindigen.

Een mooi compliment voor Stichting Elisabeth en al haar medewerkers, en in het bijzonder de medewerkers van de cateringteams.

Stichting Elisabeth
Correspondentie-adres
Postbus 90103
4800 RA Breda
t 076 208 28 00
f 076 527 62 04
e info@elisabethbreda.nldeBreedonk, Stichting Elisabeth en Surplus zijn gefuseerd.
De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Surplus. Door het bundelen van onze krachten en te investeren in samenwerking met andere professionals kunnen we nog meer betekenen voor de mensen in ons werkgebied. De informatie die u op deze website vindt, zal niet meer actueel gehouden worden.
Wij verwijzen u daarom graag naar de website van Surplus: http://www.surplusgroep.nl
Wilt u contact opnemen met onze klantenservice, bel dan het onderstaande nummer: 076 - 208 22 00
Voor overige vragen kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor van Surplus: 076 - 208 28 00
toggle