• Ontmoet elkaar!

    Het ontmoetingsplein is er voor iedereen: u kunt gebruik maken van een breed aanbod aan diensten en activiteiten.

Het ontmoetingsplein

Het ontmoetingsplein biedt mensen de mogelijkheid om op een laagdrempelige wijze andere mensen te ontmoeten. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de activiteiten en diensten, die op de locatie georganiseerd worden. Voor het ontmoetingsplein heeft u geen indicatie nodig. De kosten worden berekend afhankelijk van hetgeen u gebruikt.

Op elke locatie is er een basisassortiment van activiteiten en diensten. Daarnaast is er een specifiek assortiment, dat verschillend is per locatie. U heeft dagelijks keuze uit diverse activiteiten. Voor meer informatie over de activiteiten kunt u terecht in het Maandjournaal van uw locatie.

U bepaalt zelf hoe u invulling geeft aan het ontmoetingsplein. Daarnaast bepaalt u zelf hoe laat u komt of weer naar huis gaat. Het ontmoetingsplein is zeven dagen per week geopend van 9.00 tot 19.00 uur.

Loopt u gerust eens binnen voor meer informatie of u kunt per telefoon informatie opvragen bij de receptie van de desbetreffende locatie. Wanneer u gebruik wilt maken van het ontmoetingsplein, dan vinden we het fijn om met u kennis te maken.

Diensten

Naast de verschillende activiteiten die worden georganiseerd, kunt u ook gebruik maken van de diensten die Stichting Elisabeth aanbiedt. Enkele voorbeelden van diensten zijn:

  • Elisabeth Zorg Thuis
  • Verpleegkundig spreekuur
  • Kapsalon
  • SHL prikpost
  • Restaurant met warme maaltijden
  • Behandelcentrum

Op iedere locatie is er een verschillend aanbod van diensten waar u gebruik van kunt maken. Wilt u meer weten over de diensten die op uw locatie aangeboden worden? Neem dan gerust contact op met de receptie van uw locatie.

Elisabeth Centrum: (076) 527 61 00

Elisabeth Vuchterhage: (076) 572 93 33

Elisabeth De Donk: (076) 563 11 00

Elisabeth Westerwiek: (076) 531 87 00

 

Specialisme binnen het ontmoetingsplein

Het Ontmoetingsplein van Elisabeth Centrum heeft als specialisme dat zij ook activiteiten organiseert voor mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel of Afasie.

Ervaringen

Mevrouw van der Steen (81 jaar) vertelt dat zij nu enkele maanden deelneemt aan het ontmoetingsplein. “Gezellig, want ik kom allemaal bekenden tegen.” Ze komt twee dagen per week en bepaalt zelf op welke dagen en tijden. Vaak blijft zij eten en doet in ieder geval met de gymclub mee. Verder bekijkt zij welke activiteiten er georganiseerd worden en waar zij aan deel gaat nemen. Met de deeltaxi gaat zij rond 16.00 uur weer naar huis. “Komende week ga ik bloemschikken. Wat ik erg prettig vind,” vertelt ze, “is dat ik alleen maar af hoef te rekenen, wat ik per keer gebruik zoals consumpties en materialen. Een maaltijd kost bijvoorbeeld € 7,50, dus dat is te overzien.”

De heer de Visser (78 jaar): “Ik kom drie maal per week eten. Erg handig: ik hoef zelf niet te koken en ik ontmoet meteen mensen. Eens in de maand ga ik naar het verpleegkundig spreekuur. Net zo gemakkelijk: even alles laten checken. Van bingo en zo houd ik niet, ik ga liever biljarten!”

Maandjournaal

Op elke locatie is er een basisassortiment van activiteiten en diensten. Daarnaast is er een specifiek assortiment, wat verschillend is per locatie. U heeft dagelijks keuze uit diverse activiteiten en diensten. In het Maandjournaal vindt u specifieke informatie over het assortiment per locatie.

Maandjournaal Elisabeth Vuchterhage

Maandjournaal Elisabeth Westerwiek

Maandjournaal Elisabeth Centrum

Maandjournaal Elisabeth De Donk

 

Stichting Elisabeth
Correspondentie-adres
Postbus 90103
4800 RA Breda
t 076 208 28 00
f 076 527 62 04
e info@elisabethbreda.nldeBreedonk, Stichting Elisabeth en Surplus zijn gefuseerd.
De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Surplus. Door het bundelen van onze krachten en te investeren in samenwerking met andere professionals kunnen we nog meer betekenen voor de mensen in ons werkgebied. De informatie die u op deze website vindt, zal niet meer actueel gehouden worden.
Wij verwijzen u daarom graag naar de website van Surplus: http://www.surplusgroep.nl
Wilt u contact opnemen met onze klantenservice, bel dan het onderstaande nummer: 076 - 208 22 00
Voor overige vragen kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor van Surplus: 076 - 208 28 00
toggle