Op dinsdagmiddag 14 juli 2015 presenteert Stichting Elisabeth op locatie Centrum de SONAboog. Een SONAboog, een opvallend gele, grote boog die een prominente plek inneemt in de tuin van Elisabeth Centrum, is een unieke manier om bewegen leuk te maken. Deze boog is bedoeld voor cliënten, medewerkers, vrijwilligers, bezoekers en bewoners uit de wijk.

Het is een interactieve geluidsboog, speciaal ontworpen voor de buitenruimte. Met één druk op de knop kan eenvoudig gekozen worden voor verschillende spellen. De boog zorgt voor meer beweging, zowel bij jong als oud. Men kan onder begeleiding een spel doen, maar ook individueel bewegen. De SONAboog maakt bewegen leuk, het is sociaal en de spelletjes zijn niet moeilijk. De spelen zijn zo ontwikkeld zodat zij optimaal aansluiten bij de beweegbehoeftes van onze cliënten en wijkbewoners.

Iedereen kan samen met begeleiders of met medebewoners de SONAboog ontdekken. De boog stimuleert mensen gezamenlijk te gebruiken en het is een goed initiatief om te bewegen en tevens om sociale interactie te bevorderen.

Op dinsdagmiddag 14 juli a.s. wordt vanaf 14.00 uur de SONAboog feestelijk in gebruik genomen door wethouder Haagh van de gemeente Breda en Olga Commandeur, bekend van het programma Nederland in Beweging. Olga Commandeur zal laten zien welke leuke dingen er met de SONAboog gedaan kunnen worden, want samen in beweging blijft voor iedereen een gezonde bezigheid.

Stichting Elisabeth
Correspondentie-adres
Postbus 90103
4800 RA Breda
t 076 208 28 00
f 076 527 62 04
e info@elisabethbreda.nldeBreedonk, Stichting Elisabeth en Surplus zijn gefuseerd.
De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Surplus. Door het bundelen van onze krachten en te investeren in samenwerking met andere professionals kunnen we nog meer betekenen voor de mensen in ons werkgebied. De informatie die u op deze website vindt, zal niet meer actueel gehouden worden.
Wij verwijzen u daarom graag naar de website van Surplus: http://www.surplusgroep.nl
Wilt u contact opnemen met onze klantenservice, bel dan het onderstaande nummer: 076 - 208 22 00
Voor overige vragen kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor van Surplus: 076 - 208 28 00
toggle