• Stichting Elisabeth

    Stichting Elisabeth is een betrouwbare partner voor wonen, welzijn en zorg in Breda en omgeving

Welkom

Namens het voltallige team van Stichting Elisabeth heet ik u van harte welkom op onze website.  U vindt hier informatie over onze  locaties, onze werkwijze en de mogelijkheden die wij kunnen bieden op het gebied van wonen, verzorgen en verblijven. Of het nu gaat om het verblijf met of zonder behandeling op een van onze locaties, het huren van een zelfstandige woning of een kamer in ons viersterrenzorghotel, verblijf met revalidatie of dagbehandeling. Tevens vindt u informatie over Elisabeth Zorg Thuis en over de WLZ-regeling en de vergoedingen waarop u kunt rekenen. Wij zijn een open en overzichtelijke organisatie en bieden een volledig pakket op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

Kijkt u gerust eens rond op deze website. Voor algemene vragen kunt u bellen naar (076) 208 28 00.
Heeft u vragen over welke zorg we bieden, wilt u meer informatie over opnamemogelijkheden of wenst u een rondleiding op een van onze locaties of een huisbezoek? Neemt u dan contact op met ons Cliëntenservicebureau. Onze medewerkers helpen en begeleiden u graag.

Met vriendelijke groet,

Jan Verbaal
raad van bestuur Stichting Elisabeth

Stichting Elisabeth
Correspondentie-adres
Postbus 90103
4800 RA Breda
t 076 208 28 00
f 076 527 62 04
e info@elisabethbreda.nldeBreedonk, Stichting Elisabeth en Surplus zijn gefuseerd.
De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Surplus. Door het bundelen van onze krachten en te investeren in samenwerking met andere professionals kunnen we nog meer betekenen voor de mensen in ons werkgebied. De informatie die u op deze website vindt, zal niet meer actueel gehouden worden.
Wij verwijzen u daarom graag naar de website van Surplus: http://www.surplusgroep.nl
Wilt u contact opnemen met onze klantenservice, bel dan het onderstaande nummer: 076 - 208 22 00
Voor overige vragen kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor van Surplus: 076 - 208 28 00
toggle