Vrienden van Elisabeth

Om optimale zorg te kunnen realiseren zijn er heel wat voorzieningen noodzakelijk. Gelukkig zijn er op alle locaties goede voorzieningen aanwezig, maar we zouden wel eens iets extra’s willen doen voor de cliënten! Daar is natuurlijk ook extra geld voor nodig.

De Stichting Vrienden van Elisabeth zet zich in om dat extra geld bijeen te brengen om daarmee voor groepen van personen in verpleeg- en/of verzorgingshuizen activiteiten te ontwikkelen of voorzieningen aan te brengen die niet uit de normale geldmiddelen bekostigd kunnen worden.

Bezoek de website: www.vriendenvanelisabeth.nl

envelopje

 Cadeautip!

U komt het vast wel eens tegen, een envelopje onderaan een uitnodiging voor een receptie of feest. Onze penningmeester wilde u nog de volgende tip meegeven: denk ook eens aan onze Stichting Vrienden van Elisabeth als cadeautip.

Logo-Vrienden-van-Elisabeth

Stichting Elisabeth
Correspondentie-adres
Postbus 90103
4800 RA Breda
t 076 208 28 00
f 076 527 62 04
e info@elisabethbreda.nldeBreedonk, Stichting Elisabeth en Surplus zijn gefuseerd.
De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Surplus. Door het bundelen van onze krachten en te investeren in samenwerking met andere professionals kunnen we nog meer betekenen voor de mensen in ons werkgebied. De informatie die u op deze website vindt, zal niet meer actueel gehouden worden.
Wij verwijzen u daarom graag naar de website van Surplus: http://www.surplusgroep.nl
Wilt u contact opnemen met onze klantenservice, bel dan het onderstaande nummer: 076 - 208 22 00
Voor overige vragen kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor van Surplus: 076 - 208 28 00
toggle