• Zorg aan huis

    Elisabeth Zorg Thuis biedt persoonlijke verzorging bij u thuis.

Elisabeth Zorg Thuis

U voelt zich prettig in uw eigen huis en leefomgeving en u wilt graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen, maar wél met de nodige zorg en ondersteuning. Stichting Elisabeth maakt dat voor u mogelijk. Met de jarenlange ervaring van een team van verzorgenden en verpleegkundigen biedt Elisabeth Zorg Thuis u 24 uur per dag de zorg en ondersteuning die u nodig hebt om zelfstandig te kunnen blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. Elisabeth Zorg Thuis wordt geboden in Breda en omgeving.

De wijkzuster

Sinds kort is het concept ‘wijkzuster’ weer terug. De wijkzuster nieuwe stijl kunt u zien als een vertrouwd concept in een nieuw jasje. We willen de sterke punten van toen combineren met de inzichten van nu.

Meer informatie over de wijkzuster vindt u op de pagina De Wijkzuster

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Elisabeth Zorg Thuis, dan kunt u terecht bij het cliëntenservice bureau van Stichting Elisabeth. Zij kunnen u ook informatie geven over het aanvragen van een indicatie voor zorg in de thuissituatie.

 

 

Persoonlijke benadering

Elisabeth Zorg Thuis biedt persoonlijke verzorging (zoals hulp bij het wassen, aan- en uitkleden en eten/drinken), verpleging (zoals het verzorgen van een wond, het geven van een injectie of het verzorgen van een stoma), advies, informatie en voorlichting (zoals voedingsadvies of advies bij slikproblemen) en begeleiding (zoals het leren omgaan met een aandoening of handicap).

Elisabeth Thuiszorg

Stichting Elisabeth
Correspondentie-adres
Postbus 90103
4800 RA Breda
t 076 208 28 00
f 076 527 62 04
e info@elisabethbreda.nldeBreedonk, Stichting Elisabeth en Surplus zijn gefuseerd.
De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Surplus. Door het bundelen van onze krachten en te investeren in samenwerking met andere professionals kunnen we nog meer betekenen voor de mensen in ons werkgebied. De informatie die u op deze website vindt, zal niet meer actueel gehouden worden.
Wij verwijzen u daarom graag naar de website van Surplus: http://www.surplusgroep.nl
Wilt u contact opnemen met onze klantenservice, bel dan het onderstaande nummer: 076 - 208 22 00
Voor overige vragen kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor van Surplus: 076 - 208 28 00
toggle