Dagbesteding

De WMO-klantmanagers van de gemeente stellen beschikkingen op voor Dagbesteding. Deze beschikking kunt u verzilveren bij Stichting Elisabeth. U kunt dan gebruik maken van het programma van het ontmoetingsplein, waar verschillende activiteiten en diensten georganiseerd worden. Afhankelijk van uw beschikking zijn hierin verschillende mogelijkheden.

De dagbestedingsmakelaar informeert u graag over de diverse mogelijkheden binnen de dagbesteding. Deze kijkt samen met u wat uw wensen zijn en welke mogelijkheden Stichting Elisabeth heeft.

In de beschikking, gesteld door de WMO-klantmanagers van de Gemeente, wordt voeding niet opgenomen. Per dagdeel krijgt u een gratis kopje koffie of thee aangeboden. Wanneer u een maaltijd wilt gebruiken, kunt u deze kopen in onze wijkrestaurants, net als andere consumpties. Natuurlijk kunt u ook uw lunch van thuis uit meenemen.

Eveneens is het vervoer van thuis naar een locatie van Stichting Elisabeth niet opgenomen in de beschikking laag. Wanneer ue en beschikking middel of hoog heeft, dan wordt bekeken wat de mogelijkheden zijn. Indien gewenst kunnen we u natuurlijk wel ondersteuning bieden bij het organiseren van het vervoer.

Contact

Indien u meer informatie wenst over dagbesteding of over het aanvragen van een indicatie, dan kunt u terecht bij het cliëntenservicebureau van Stichting Elisabeth:

(076) 527 61 00

Ontmoetingsplein

Dagbesteding wordt geboden op de locaties De Donk (Ulvenhout), Overakker, Vuchterhage, Westerwiek en Centrum. Via deze link kunt u de Maandjournaals vinden van het ontmoetingsplein op uw locatie. U heeft dan meteen een overzicht van alle activiteiten en diensten. Wanneer u een beschikking heeft, kan de dagbestedingsmakelaar u verder helpen. Deze is te bereiken via het cliëntservicebureau.

Truus de Windt (79 jaar):
“Sinds ik alleen ben, heb ik zo’n hekel aan koken. Nu blijf ik een paar keer per week eten op het ontmoetingsplein: gemakkelijk en lekker!”

Jan Bakkers (70 jaar):
“Met mijn WMO-beschikking kan ik terecht op alle ontmoetingspleinen van Stichting Elisabeth.”

Leo Spits (81 jaar):
“Eens in de week ga ik met de mannen biljarten. Mijn vrouw gaat ondertussen naar de creatieve club en aansluitend heeft ze meteen een afspraak met de fysiotherapeut. Vaak blijven we dan meteen ook een hapje eten.”

Ineke Klein (88 jaar):
“De medewerkers en vrijwilligers zijn zo ontzettend aardig en behulpzaam. Ze staan altijd klaar voor een praatje. Laatst had ik een vraag over een indicatie, ze hebben mij hierbij goed geholpen.”

Stichting Elisabeth
Correspondentie-adres
Postbus 90103
4800 RA Breda
t 076 527 62 27
f 076 527 62 04
e info@elisabethbreda.nlOnze zorg is
HKZ gecertificeerd