Dagbesteding

Op onze locaties Elisabeth, Vuchterhage, Westerwiek en De Donk bieden wij dagbesteding aan.

De dagbesteding vindt plaats op onze ontmoetingspleinen. U kunt daar dan gebruiken maken van het programma van het ontmoetingsplein, waar verschillende activiteiten georganiseerd worden. Via deze link kunt u de Maandjournaals vinden van het ontmoetingsplein op uw locatie. U heeft dan meteen een overzicht van alle activiteiten

 

Voor deelname aan de dagbesteding heeft u een indicatie nodig;

Contact

Indien u meer informatie wenst over dagbesteding of over het aanvragen van een indicatie, dan kunt u contact opnemen met de dagbestedingsmakelaar:

Aaltje Hollaar

06-28558288

Aaltje.hollaar@surplus.nl

 

Contact

Indien u meer informatie wenst over dagbesteding of over het aanvragen van een indicatie, dan kunt u terecht bij het cliëntenservicebureau van Stichting Elisabeth:

(076) 527 61 00

Ontmoetingsplein

Dagbesteding wordt geboden op de locaties De Donk (Ulvenhout), Overakker, Vuchterhage, Westerwiek en Centrum. Via deze link kunt u de Maandjournaals vinden van het ontmoetingsplein op uw locatie. U heeft dan meteen een overzicht van alle activiteiten en diensten. Wanneer u een beschikking heeft, kan de dagbestedingsmakelaar u verder helpen. Deze is te bereiken via het cliëntservicebureau.

Truus de Windt (79 jaar):
“Sinds ik alleen ben, heb ik zo’n hekel aan koken. Nu blijf ik een paar keer per week eten op het ontmoetingsplein: gemakkelijk en lekker!”

Jan Bakkers (70 jaar):
“Met mijn WMO-beschikking kan ik terecht op alle ontmoetingspleinen van Stichting Elisabeth.”

Leo Spits (81 jaar):
“Eens in de week ga ik met de mannen biljarten. Mijn vrouw gaat ondertussen naar de creatieve club en aansluitend heeft ze meteen een afspraak met de fysiotherapeut. Vaak blijven we dan meteen ook een hapje eten.”

Ineke Klein (88 jaar):
“De medewerkers en vrijwilligers zijn zo ontzettend aardig en behulpzaam. Ze staan altijd klaar voor een praatje. Laatst had ik een vraag over een indicatie, ze hebben mij hierbij goed geholpen.”

Stichting Elisabeth
Correspondentie-adres
Postbus 90103
4800 RA Breda
t 076 208 28 00
f 076 527 62 04
e info@elisabethbreda.nldeBreedonk, Stichting Elisabeth en Surplus zijn gefuseerd.
De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Surplus. Door het bundelen van onze krachten en te investeren in samenwerking met andere professionals kunnen we nog meer betekenen voor de mensen in ons werkgebied. De informatie die u op deze website vindt, zal niet meer actueel gehouden worden.
Wij verwijzen u daarom graag naar de website van Surplus: http://www.surplusgroep.nl
Wilt u contact opnemen met onze klantenservice, bel dan het onderstaande nummer: 076 - 208 22 00
Voor overige vragen kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor van Surplus: 076 - 208 28 00
toggle