• Diëtetiek

    De diëtisten van Elisabeth adviseren uw patiënten graag over goede, veilige, gevarieerde en gezonde voeding.

Diëtetiek

De diëtisten van Elisabeth adviseren uw patiënten graag over goede, veilige, gevarieerde en gezonde voeding. Zo’n advies kan ingrijpend zijn. Daarom vragen we altijd naar de wensen, leef- en leefgewoonten van de patiënt. Zo krijgt deze een advies dat bij hem/haar past en het volhouden van een dieet makkelijker maakt. De behandeling vindt bij voorkeur plaats op één van de locaties van Stichting Elisabeth. Als het voor de patiënt lastig is ons te bezoeken, is behandeling aan huis ook mogelijk.

De patiënt heeft voor dieetadvisering een verwijzing van u nodig. Vervolgens kan hij contact opnemen met het cliëntenservicebureau.

Meer patiëntinformatie over diëtetiek

Gezond eten is belangrijk voor een gezond lichaam. Maar bij Stichting Elisabeth vinden we dat eten ook gewoon lekker moet zijn. Onze diëtisten kunnen u alles vertellen over gezonde en lekkere voeding. Indien dit nodig is, bekijken zij bij een dieet hoe uw leef- en eetpatroon op een eenvoudige en aangename wijze aangepast kan worden. Deze begeleiding kan vanwege medische redenen belangrijk zijn, bijvoorbeeld bij ondervoeding of diabetes. Maar ook zonder medische reden is begeleiding door een diëtist soms wenselijk. Als u gebruik wilt maken van de begeleiding van onze diëtisten heeft u een verwijzing van uw huisarts of specialist ouderengeneeskunde nodig.

Contact

Voor meer informatie kunt u terecht bij het cliëntenservicebureau van Stichting Elisabeth:

 

076 527 61 00

Stichting Elisabeth
Correspondentie-adres
Postbus 90103
4800 RA Breda
t 076 208 28 00
f 076 527 62 04
e info@elisabethbreda.nldeBreedonk, Stichting Elisabeth en Surplus zijn gefuseerd.
De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Surplus. Door het bundelen van onze krachten en te investeren in samenwerking met andere professionals kunnen we nog meer betekenen voor de mensen in ons werkgebied. De informatie die u op deze website vindt, zal niet meer actueel gehouden worden.
Wij verwijzen u daarom graag naar de website van Surplus: http://www.surplusgroep.nl
Wilt u contact opnemen met onze klantenservice, bel dan het onderstaande nummer: 076 - 208 22 00
Voor overige vragen kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor van Surplus: 076 - 208 28 00
toggle