• Fysiotherapie

    U kunt zowel fysiotherapie aan huis als in onze behandelruimte op een van de locaties van Stichting Elisabeth ontvangen.

Fysiotherapie

 

De fysiotherapeuten van Stichting Elisabeth onderzoeken en behandelen lichamelijke klachten die mogelijk ontstaan zijn door een ongeluk, ziekte of ouderdom. Zij proberen door oefeningen de zelfredzaamheid van de cliënt op vraaggerichte wijze te verbeteren of in stand te houden. Ook adviseren, coachen en begeleiden zij de cliënten en eventueel de mantelzorgers om een zo goed mogelijk resultaat te behalen en herhaling te voorkomen.

Uw patiënt kan zowel fysiotherapie aan huis als in onze behandelruimte op een van de locaties van Stichting Elisabeth ontvangen. Dit kan op verwijzing van u zijn, maar wij werken ook met directe toegankelijkheid. Mits de patiënt daarmee instemt, houden we u op de hoogte van de situatie. U kunt hierover contact met ons opnemen.

Meer patiëntinformatie over fysiotherapie vindt u hier.

Contact

Voor meer informatie kunt u terecht bij het cliëntenservicebureau van Stichting Elisabeth:

 

 

Stichting Elisabeth
Correspondentie-adres
Postbus 90103
4800 RA Breda
t 076 208 28 00
f 076 527 62 04
e info@elisabethbreda.nldeBreedonk, Stichting Elisabeth en Surplus zijn gefuseerd.
De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Surplus. Door het bundelen van onze krachten en te investeren in samenwerking met andere professionals kunnen we nog meer betekenen voor de mensen in ons werkgebied. De informatie die u op deze website vindt, zal niet meer actueel gehouden worden.
Wij verwijzen u daarom graag naar de website van Surplus: http://www.surplusgroep.nl
Wilt u contact opnemen met onze klantenservice, bel dan het onderstaande nummer: 076 - 208 22 00
Voor overige vragen kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor van Surplus: 076 - 208 28 00
toggle