Zorghotel Merlinde

Merlinde, hotel dat zorg draagt

Zorghotel Merlinde stelt haar gasten in staat om op een comfortabele manier te herstellen, te revalideren of vakantie te vieren. De prettige en hartverwarmende omgeving draagt bij aan een voorspoedig herstel. Door ons unieke concept kunt u als gast genieten van een echte hotelambiance die van alle gemakken voorzien is en daarbij de zorg ontvangen die u nodig heeft.

Wij beschikken 24 uur per dag over een deskundig en enthousiast team van verpleegkundigen en verzorgenden. Het professionele zorgteam wordt ondersteund door specialisten uit de hotellerie. Hierdoor kunnen zij zich volledig concentreren op het verlenen van kwaliteitszorg, waarbij de gast de regie in handen heeft.

De zorg die we in Hotel Merlinde bieden, wordt verleend en gecoördineerd door Stichting Elisabeth. Binnen Hotel Merlinde kunt u terecht met verschillende indicaties m.b.t. de vergoedingen van de zorgverlening. Denk hier bij aan Wijkverpleging, Geriatrische Revalidatie Zorg, PGB’s en ELV basis.

Ook is Hotel Merlinde gespecialiseerd in en bekend met de soorten vergoedingen voor het verblijf binnen ons hotel.

 

Hotel Merlinde

Schorsmolenstraat 6
4811 VP Breda

Tel. (076) 751 30 00
Fax (076) 751 30 04
E-mail: info@hotelmerlinde.nl
www.hotelmerlinde.nl

Stichting Elisabeth
Correspondentie-adres
Postbus 90103
4800 RA Breda
t 076 208 28 00
f 076 527 62 04
e info@elisabethbreda.nldeBreedonk, Stichting Elisabeth en Surplus zijn gefuseerd.
De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Surplus. Door het bundelen van onze krachten en te investeren in samenwerking met andere professionals kunnen we nog meer betekenen voor de mensen in ons werkgebied. De informatie die u op deze website vindt, zal niet meer actueel gehouden worden.
Wij verwijzen u daarom graag naar de website van Surplus: http://www.surplusgroep.nl
Wilt u contact opnemen met onze klantenservice, bel dan het onderstaande nummer: 076 - 208 22 00
Voor overige vragen kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor van Surplus: 076 - 208 28 00
toggle