• Activiteiten

    Van kaarten tot koersbal, van koken tot knutselen. Stichting Elisabeth zorgt dat u zich geen dag hoeft te vervelen!

Activiteiten algemeen

Op elke locatie van Stichting Elisabeth is een team Activiteitenbegeleiding werkzaam. Wij organiseren activiteiten voor:

  • cliënten, die op de locatie wonen of verblijven
  • cliënten van het aangesloten aanleuncomplex
  • cliënten uit de omliggende wijk of uit de regio Breda

Wij proberen een zo breed mogelijk aanbod aan activiteiten te organiseren. Dit aanbod komt voort uit de vraag van onze cliënten en/of hun mantelzorgers. Elke locatie heeft haar eigen cultuur, tradities en gebruiken. Om deze reden is er geen eenduidige werkwijze van de Activiteitenbegeleiding, maar werken wij op maat, op verzoek van de cliënten en binnen de mogelijkheden. Onze activiteitenbegeleiders realiseren eveneens individuele activiteiten met onze cliënten.

Om tot uitgebreidere en meer gevarieerde programma’s te komen, werkt de Activiteitenbegeleiding regelmatig samen met andere partijen, zoals WIJ, diverse opleidingsinstituten en andere organisaties of verenigingen.

Jaarverslag welzijn

Bij het lezen van het jaarverslag welzijn 2015 krijgt u een indruk over activiteiten en projecten die plaatsvinden binnen Stichting Elisabeth. Daarnaast geeft het een impressie over de positie van Stichting Elisabeth in de wijk en in Breda. Dit komt mede tot uiting door de vele en diverse samenwerkingen met lokale partijen.

 

Wekelijkse activiteiten

Hieronder vindt u per locatie een overzicht van de wekelijkse en maandelijkse activiteiten, die georganiseerd worden voor bewoners van de onderstaande locaties en de omliggende wijken/dorpen.

Klik hier voor de actuele activiteitenkalender.

Activiteitencentrum Bavel

Speciaal voor senioren uit het dorp Bavel organiseert Stichting Elisabeth activiteiten in dorpshuis ‘t Klooster aan het Jack van Gilsplein 1. Van maandag tot en met vrijdag kunt u genieten van een warme maaltijd op het eetpunt. Daarnaast worden door onze enthousiaste vrijwilligers wekelijks activiteiten georganiseerd. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon binnen lopen voor een gezellig praatje met een kopje koffie of thee. Meer informatie over activiteitencentrum Bavel vindt u in de folder Bavel.

Stichting Elisabeth
Correspondentie-adres
Postbus 90103
4800 RA Breda
t 076 208 28 00
f 076 527 62 04
e info@elisabethbreda.nldeBreedonk, Stichting Elisabeth en Surplus zijn gefuseerd.
De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Surplus. Door het bundelen van onze krachten en te investeren in samenwerking met andere professionals kunnen we nog meer betekenen voor de mensen in ons werkgebied. De informatie die u op deze website vindt, zal niet meer actueel gehouden worden.
Wij verwijzen u daarom graag naar de website van Surplus: http://www.surplusgroep.nl
Wilt u contact opnemen met onze klantenservice, bel dan het onderstaande nummer: 076 - 208 22 00
Voor overige vragen kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor van Surplus: 076 - 208 28 00
toggle