• Werken bij Elisabeth

    Informatie over vacatures, vrijwilligerswerk, stages en Stichting Elisabeth als werkgever

Human resource-management

Stichting Elisabeth is een organisatie in ontwikkeling, met een behoefte aan duidelijkheid in structuur, werkprocessen en afspraken. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk gebruik te maken van de aanwezige talenten en mogelijkheden van medewerkers. Om deze doelstellingen van de organisatie te bereiken wordt uitgegaan van de Human Resource-gedachte (HRM), die in het kort inhoudt:

  • Permanent leren/ontwikkelen
  • Onderlinge samenwerking
  • Collectieve verantwoordelijkheid
  • Versterken van de onderlinge betrokkenheid

Het HR-beleid vormt een integraal onderdeel van het strategisch organisatiebeleid, waarbij medewerkers in het middelpunt van de belangstelling staan, omdat zij één van de kritische succesfactoren zijn in het verwezenlijken van de diverse gestelde organisatiedoelen. Het HR beleid dient dynamisch, verantwoord en procesmatig te zijn en anticipeert op de ontwikkelingen in de omgeving.

Cultuur

De cultuur van onze organisatie wordt mede vormgegeven door onze medewerkers en door de stijl van leidinggeven. Het zegt iets over onze waarden en normen en de “Stichting Elisabeth mentaliteit”: enthousiasme, openstaan voor vernieuwing, verantwoordelijkheid nemen, meehelpen, bescheidenheid, cliëntgerichtheid en kostenbewustzijn. Op die manier wordt onze bedrijfscultuur een dynamische mix van traditionele en nieuwe waarden. Zo ontstaat een arbeidsklimaat dat gericht is op het realiseren van onze organisatiedoelstellingen.

Informatie

Arbeidsvoorwaarden De CAO voor verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT) is van toepassing op Stichting Elisabeth en geeft richtlijnen over de primaire arbeidsvoorwaarden zoals arbeidsduur en salaris. Binnen Stichting Elisabeth zijn deze arbeidsvoorwaarden verder uitgewerkt in een arbeidsvoorwaardenbeleid. Met behulp van het FWG-functiewaarderingssysteem bepaalt Stichting Elisabeth de waardering en indeling van iedere functie. De laatste jaren zijn de salarissen in de zorg aanzienlijk gestegen, wat het aantrekkelijker maakt te kiezen voor een baan in de zorg. Stichting Elisabeth wil een goede werkgever zijn voor haar medewerkers en biedt daarom een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden aan. Zo kunnen medewerkers gebruik maken van onderstaande mogelijkheden:

  • Personeelskortingen als zij een verzekering afsluiten bij Centraal Beheer
  • Collectieve ziektekostenverzekering bij zorgverzekeraar CZ, waardoor medewerkers een tegemoetkoming krijgen in hun ziektekosten
  • Fietsplan

Arbeidsovereenkomsten Stichting Elisabeth heeft diverse dienstverbanden te bieden. Maatwerk behoort eveneens tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan een arbeidsovereenkomst voor bepaalde of onbepaalde tijd, parttime of fulltime. Naast een arbeidsovereenkomst kunnen wij je een oproep-, stage-, leer-/arbeids- of vrijwilligersovereenkomst aanbieden.

Vrijwilligers

Binnen Stichting Elisabeth is dagelijks een grote groep enthousiaste vrijwilligers actief bezig met het aanbieden van diverse diensten aan onze cliënten. Lees verder.

Contact

Voor meer informatie over werken bij Stichting Elisabeth kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze HR-afdeling.

 

Vacatures

Klik hier voor een overzicht van de actuele vacatures.

Wij zijn ook op zoek naar vakantiekrachten? Ben jij op zoek naar een bijbaan  in de zorg gedurende de zomerperiode.
Bekijk de flyer en reageer snel!

Werken bij Elisabeth

Leren en werken

Door middel van de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) is het mogelijk om een opleiding tot Verzorgende IG te volgen. Via de BBL-route leer je al werkend het beroep. Je bent voor 70% werknemer en werkzaam op een verpleegafdeling. Voor 30% ben je student. Gemiddeld één dag per week ga je naar school om te werken aan theoretische onderdelen en praktische vaardigheden in een skillslab. Lees verder.

Stages

Stichting Elisabeth is een erkend opleidingsbedrijf voor diverse (beroeps)opleidingen op het gebied van onder andere verpleging, verzorging, facilitaire dienstverlening en techniek. Jaarlijks worden er binnen onze organisatie vele stagemogelijkheden geboden. Dit betreft zowel oriënterende stages, beroepsopleidende stages alsmede afstudeerstages. Lees verder.

Leren en opleiden

Om de missie “Een zo goed mogelijk bestaan voor zoveel mogelijk mensen” te realiseren, is het belangrijk om in te gaan op de vragen en wensen van medewerkers. Medewerkers van Stichting Elisabeth krijgen mogelijkheden aangeboden om zich verder te ontwikkelen en ontplooien, zowel als persoon, als op de werkvloer. Lees verder.

Stichting Elisabeth
Correspondentie-adres
Postbus 90103
4800 RA Breda
t 076 208 28 00
f 076 527 62 04
e info@elisabethbreda.nldeBreedonk, Stichting Elisabeth en Surplus zijn gefuseerd.
De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Surplus. Door het bundelen van onze krachten en te investeren in samenwerking met andere professionals kunnen we nog meer betekenen voor de mensen in ons werkgebied. De informatie die u op deze website vindt, zal niet meer actueel gehouden worden.
Wij verwijzen u daarom graag naar de website van Surplus: http://www.surplusgroep.nl
Wilt u contact opnemen met onze klantenservice, bel dan het onderstaande nummer: 076 - 208 22 00
Voor overige vragen kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor van Surplus: 076 - 208 28 00
toggle