• Wonen & comfort

    Zelfstandig thuis blijven wonen

Wonen met comfort

Als 50-plusser wilt u niets liever dan zelfstandig te blijven wonen, zowel nu als in de toekomst. Bij Elisabeth Wonen snappen we dat. Daarom bieden wij op verschillende locaties in Breda, Ulvenhout en Oosterhout serviceflatwoningen aan, die hier volledig op zijn ingericht.

Klik hier voor de website van Elisabeth Wonen.

Hotel Merlinde

Stichting Elisabeth is de oprichter van Merlinde, hotel dat zorg draagt.

Hotel Merlinde is een hotel dat zorg draagt. Het is een viersterren geclassificeerd hotel in hartje Breda. Het beschikt over 49 comfortabele hedendaags klassieke kamers met een warme uitstraling. Het hotel beschikt onder andere over een restaurant, diverse salons, wellness faciliteiten, behandel- en fitnessruimten en een gezellig patio.

Zorghotel Merlinde stelt haar gasten in staat om op een comfortabele manier te herstellen, te revalideren of vakantie te vieren. De prettige en hartverwarmende omgeving draagt bij aan een voorspoedig herstel. Door ons unieke concept kunt u als gast genieten van een echte hotelambiance die van alle gemakken voorzien is en daarbij de zorg ontvangen die u nodig heeft.

Wij beschikken 24 uur per dag over een deskundig en enthousiast team van verpleegkundigen en verzorgenden. Het professionele zorgteam wordt ondersteund door specialisten uit de hotellerie. Hierdoor kunnen zij zich volledig concentreren op het verlenen van kwaliteitszorg, waarbij de gast de regie in handen heeft.

De zorg die we in Hotel Merlinde bieden, wordt verleend en gecoördineerd door Elisabeth Zorg Thuis. Hotel Merlinde is gespecialiseerd in en bekend met alle soorten aanvragen en vormen van vergoedingen met betrekking tot CIZ indicaties en de verschillende verzekeringsmaatschappijen. Zo kan het verblijf in Hotel Merlinde via verschillende geldstromen worden gefinancierd.

Ook is Hotel Merlinde gespecialiseerd in en bekend met de soorten vergoedingen voor het verblijf binnen ons hotel.

Klik hier voor de website van Merlinde.

Stichting Elisabeth
Correspondentie-adres
Postbus 90103
4800 RA Breda
t 076 208 28 00
f 076 527 62 04
e info@elisabethbreda.nldeBreedonk, Stichting Elisabeth en Surplus zijn gefuseerd.
De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Surplus. Door het bundelen van onze krachten en te investeren in samenwerking met andere professionals kunnen we nog meer betekenen voor de mensen in ons werkgebied. De informatie die u op deze website vindt, zal niet meer actueel gehouden worden.
Wij verwijzen u daarom graag naar de website van Surplus: http://www.surplusgroep.nl
Wilt u contact opnemen met onze klantenservice, bel dan het onderstaande nummer: 076 - 208 22 00
Voor overige vragen kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor van Surplus: 076 - 208 28 00
toggle