Warme maaltijd

Van maandag tot en met vrijdag kunt u genieten van een gezonde, warme maaltijd in dorpshuis ‘t Klooster, die door vrijwilligers geserveerd wordt. De kosten per 3-gangen maaltijd zijn € 7,50. U kunt zich aanmelden via nummer 076-5631100.

Activiteiten

Een groep zeer enthousiaste vrijwilligers organiseren bijna dagelijks activiteiten, speciaal voor senioren uit Bavel en omstreken. Gezelligheid en ontmoeting staat centraal. U kunt onder andere komen kaarten, handwerken, meer bewegen voor ouderen of een praatje komen maken in dorpshuis ‘t Klooster. Loopt u gerust eens binnen voor meer informatie of bel 076-5631100.

Paramedische diensten

Bij Stichting Elisabeth zijn verschillende paramedische diensten aanwezig, die ook behandeling bieden bij u thuis. Het gaat om de volgende behandelaren:

  • Fysiotherapeut
  • Logopedist
  • Diëtist
  • Specialist ouderengeneeskunde
  • Gezondheidzorg Psycholoog
  • Ergotherapeut
  • Casemanager dementie

Contactgegevens

Bezoekadres:

Jack van Gilsplein 1
4854 CB Bavel

076-5631100

Thuiszorg

Of het nu gaat om tijdelijke zorg na een operatie of langdurende zorg ten gevolge van een chronische ziekte: Elisabeth Zorg Thuis is er voor iedereen! Met een team van ervaren verzorgenden en verpleegkundigen biedt Elisabeth Zorg Thuis 24 uur per dag de zorg en ondersteuning die u en uw naasten nodig hebben. Elisabeth Zorg Thuis waarborgt een veilige thuissituatie zodat u, ondanks uw beperkingen door ziekte, zo lang mogelijk op een verantwoorde wijze thuis in Bavel kan blijven wonen.

Verpleegkundig spreekuur

U heeft vragen over uw veranderende gezondheid? Maakt u zich zorgen over uw ouders of buren? Heeft u hulp nodig om te leren omgaan met de gevolgen van uw eigen ziekte of van iemand uit uw omgeving? Kom dan gerust naar het verpleegkundig spreekuur dat iedere donderdag tussen 11.00 en 12.00 , Jack van Gilsplein 1. U kunt ook een afspraak maken met de wijkverpleegkundige voor een huisbezoek. Zowel het spreekuur als het huisbezoek zijn kosteloos.

Stichting Elisabeth
Correspondentie-adres
Postbus 90103
4800 RA Breda
t 076 208 28 00
f 076 527 62 04
e info@elisabethbreda.nldeBreedonk, Stichting Elisabeth en Surplus zijn gefuseerd.
De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Surplus. Door het bundelen van onze krachten en te investeren in samenwerking met andere professionals kunnen we nog meer betekenen voor de mensen in ons werkgebied. De informatie die u op deze website vindt, zal niet meer actueel gehouden worden.
Wij verwijzen u daarom graag naar de website van Surplus: http://www.surplusgroep.nl
Wilt u contact opnemen met onze klantenservice, bel dan het onderstaande nummer: 076 - 208 22 00
Voor overige vragen kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor van Surplus: 076 - 208 28 00
toggle