Elisabeth Vuchterhage

Elisabeth Vuchterhage is gelegen in de levendige wijk Hoge Vucht, vlak naast het overdekte winkelcentrum Moerwijk, met veel winkelvoorzieningen en de wekelijkse markt.

Wonen

Elisabeth Vuchterhage beschikt over 83 appartementen. Het gebouw bestaat uit drie woonlagen, waarvan er één geoormerkt als verpleegafdeling voor dementerende mensen. Op de andere twee woonlagen wonen senioren met lichamelijke beperkingen. Er zijn mogelijkheden om tijdelijk binnen Elisabeth Vuchtehage te verblijven.

Elisabeth Vuchterhage is uniek in het feit dat de verpleegafdeling voor cliënten met dementie een open situatie is. Door moderne technologieën is het mogelijk dat de bewoners grote bewegingsvrijheid hebben.

De appartementen bestaan uit een zit-slaapkamer met keukentje en een ruime badkamer. Alle kamers zijn 25 m² groot, maar de appartementen op de 1e en 2e etage hebben een kleine erker. Er zijn kamers aan de straatkant en aan de levendige binnentuin.

Vuchterhage

Contactgegevens

Bezoekadres:
Antwerpenstraat 93
4826 HB Breda

 

 

 

Teammanager Wonen, Welzijn & Zorg van Vuchterhage is meneer Henk Teunissen. Teammanager Service & Comfort is meneer Kees Gijsen.

Voor buurtbewoners

Elisabeth Vuchterhage stelt zich tot doel senioren in de wijk tegemoet te komen in hun zorg-, woon- en welzijnswensen. Op de locatie worden diverse activiteiten en diensten aangeboden. Om de buurtbewoners de mogelijkheid te bieden om andere mensen te ontmoeten en om deel te nemen aan activiteiten is het ontmoetingsplein geïntroduceerd. Het ontmoetingsplein biedt activiteiten en diensten aan voor zowel bewoners als buurtbewoners. Voor deelname aan het ontmoetingsplein heeft u geen indicatie nodig. Het is ook mogelijk om door een WMO-beschikking aan het ontmoetingsplein deel te nemen.

Op de locatie Vuchterhage worden wekelijkse en maandelijkse activiteiten georganiseerd. Voorbeelden van deze activiteiten zijn: handwerken, gym, koersbal, computerles, muziekmiddag en bingo. Er worden ook diensten aangeboden op de locatie, waaronder een prikpost SHL, kapsalon en haal- en brengpunt van de bibliotheek. Meer informatie over de wekelijkse en maandelijkse activiteiten vindt u in het Maandjournaal van Elisabeth Vuchterhage.

Naast de wekelijkse en maandelijkse activiteiten worden er ook regelmatig bijzondere activiteiten georganiseerd, zoals optredens. Deze bijzondere activiteiten vindt u in de activiteitenkalender.

Het sfeervolle restaurant van Vuchterhage, Brasserie Nord is zeven dagen in de week geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Hier kunt u terecht voor een drankje en maaltijd. Tussen 12.00 en 13.15 kunt u hier een warme maaltijd nuttigen.

Meer informatie over het ontmoetingsplein vindt u hier.

Stichting Elisabeth
Correspondentie-adres
Postbus 90103
4800 RA Breda
t 076 208 28 00
f 076 527 62 04
e info@elisabethbreda.nldeBreedonk, Stichting Elisabeth en Surplus zijn gefuseerd.
De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Surplus. Door het bundelen van onze krachten en te investeren in samenwerking met andere professionals kunnen we nog meer betekenen voor de mensen in ons werkgebied. De informatie die u op deze website vindt, zal niet meer actueel gehouden worden.
Wij verwijzen u daarom graag naar de website van Surplus: http://www.surplusgroep.nl
Wilt u contact opnemen met onze klantenservice, bel dan het onderstaande nummer: 076 - 208 22 00
Voor overige vragen kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor van Surplus: 076 - 208 28 00
toggle